ZWEMBADWARMTEPOMP

VB Klimaattechniek is al 25 jaar een toonaangevende leverancier in de B2B markt van warmtepompen voor professionele toepassingen. Sinds 10 jaar levert en ontwikkelt VB Klimaattechniek warmtepompen specifiek voor toepassingen in de zwembadwereld. Voor alle informatie over zwembadwarmtepompen kunt u onze website www.zwembadwarmtepomp.nl bezoeken.

BEZOEK DE WEBSITE

VB Klimaattechniek onderscheidt zich in de wereld van de zwembadbouwers door:

  • Eigen R&D afdeling waar producten worden doorontwikkeld en geoptimaliseerd.
  • Unieke serie zwembadwarmtepompen in zowel technisch als financieel opzicht.
  • Opleiding/trainingscentrum waarin jaarlijks seminars worden georganiseerd om u als klant optimaal te ondersteunen.
  • Aftersales & service afdeling welke u als klant snel en vakkundig kan ondersteunen.
  • Vrij toegankelijke websites met volledige informatie over de gehele serie warmtepompen.
  • 3 jaar garantie op de volledige serie en 5 jaar garantie op de warmtewisselaar.
  • Levering onder private label.
Inverter warmtepomp

VB Klimaattechniek

Al onze zwembadwarmtepompen kunnen worden geleverd onder een private label.
Inverter warmtepomp

Voordeel Full Inverter warmtepomp ten opzichte van aan/uit warmtepomp

De traditionele en tot nu toe meest gebruikte warmtepompen zijn voorzien van een aan/uit compressor. Deze compressor draait 100% of staat stil. Hierdoor is de verhouding tussen verdamper (uitwisseling warmte met de buitenlucht) en de condensor (warmte afgifte aan zwembadwater) altijd in gelijke verhouding. De op het toestel aanwezige ventilator heeft eveneens de eigenschap: aan/uit. Door vernoemde aan/uit eigenschappen heeft de geluidsproductie een vaste waarde en is het maximale rendement wat haalbaal is een COP van circa 5.

Inverter warmtepomp

Smartphone applicatie

Al onze warmtepompen zijn te voorzien van een wifi module. Met de speciale smartphone app voor de Energy Eco en de Inverter serie is het mogelijk om uw warmtepomp overal ter wereld op afstand te besturen en beheren, mits er een internet verbinding beschikbaar is. De Wifi module voor de ZWPA/ZWPT is te besturen vanaf een tablet.

De Energy ECO warmtepomp is in het marktsegment voor buitenzwembaden tot circa 50m3 een product met unieke eigenschappen en een zeer hoge kwaliteit. De Energy ECO maakt gebruik van het principe van de lucht-water warmtepomp. Bij een lucht-water warmtepomp wordt warmte verkregen door het condenseren en verdampenm van een speciaal gas in een gesloten systeem. Door middel van dit natuurkundig principe wordt 1 kW electriciteit omgezet in circa 4-4,5 kW warmte. De Energy ECO kan optioneel worden uitgevoerd met een smartphone app waardoor beheer van de warmtepomp op afstand mogelijk is. De energy ECO is voorzien van een LED controller en klok-functie.

Lees meer over dit product op www.zwembadwarmtepomp.nl

Zwembadwarmtepomp

De ZWPA warmtepomp serie is een reeds jarenlang beproefd en toegepast concept wat uitblinkt in kwaliteit en duurzaamheid. De ZWPA is in de serie aan/uit warmtepompen een toestel met de hoogste technische prestaties met betrekking tot rendement en geluid. De ZWPA warmtepompen zijn beschikbaar voor zwembaden tot 100 m3. Met een 6-tal verschillende capaciteiten is in deze serie warmtepompen voor elke capaciteit zwembad een geschikte warmtepomp. De ZWPA serie kan tevens parallel worden opgesteld, waardoor capaciteiten tot 52kW realiseerbaar zijn. De ZWPA warmtepomp technologie verhoogt de algemene prestaties van de warmtepomp en zorgt voor een COP tot 5 (lucht 15˚C water 26 ˚C en RV 70%) conform de Europese norm en DTP N010 (FPP)

Lees meer over dit product op www.zwembadwarmtepomp.nl

De full inverter warmtepomp is voorzien van de allernieuwste techniek op het gebied van warmtepompen, compressoren en ventilatoren in combinatie met de laatste nieuwe intelligente regeltechnieken. De full inverter warmtepomp combineert intelligente software met een continu en optimaal rendement. De full inverter warmtepomp regelt het warmtevermogen tussen 25% en 100% automatisch, afhankelijk van de vraag van het zwembadwater. Het grootste gedeelte van de tijd zal de warmtepomp op een gemiddeld of laag toerental lopen voor een optimaal rendement. Als de full inverter warmtepomp draait op midden of laag toerental blijft de zwembadtemperatuur constant. De geluidsafgifte van de warmtepomp is in deze situatie is erg laag. De full inverter warmtepomp heeft een gemiddeld rendement (COP) tussen 6 en 8 bij een luchttemperatuur van 15˚C en een watertemperatuur van 26˚C en een luchtvochtigheid van 70%. De full inverter warmtepomp is de meest energiezuinige oplossing met een optimaal comfort.

Lees meer over dit product op www.zwembadwarmtepomp.nl

Full inverter zwembadwarmtepomp