RETAIL AIRCONDITIONING

VB Klimaattechniek levert airconditioning aan winkels en installateurs. Wij bieden 3 verschillende soorten airconditioning aan van hoge kwaliteit. De groepen producten zijn onderverdeeld in Mobiele airco / Split Airco en Monoblock airco. De verschillende modellen kunt u vinden op deze pagina, voor vragen of een offerte kunt u contact opnemen.

RETAIL AIRCONDITIONING

Een professionele lijn airconditioning voor thuis of op kantoor.

VB Klimaattechniek levert uitsluitend professionele airconditioning tegen een scherpe prijs. Van een mobiele airco die makkelijk te verplaatsen is van woonkamer naar slaapkamer tot een split airco systeem met een plug and play systeem en een monoblock zonder buitenunit. Voor elk type ruimte is er een geschikte airconditioning beschikbaar. Bovendien is elk systeem makkelijk te installeren en hoeft er geen installateur aan pas te komen.

Split Airco

Een split airco systeem is voor degene die een uiterst comfortabel en stabiel binnenklimaat wenst, het is makkelijk en snel zelf te installeren, 30% energiezuiniger dan een mobiele airco of monoblock en muisstil dankzij de inverter techniek. Warme zomernachten maken plaats voor heerlijke koele slaapkamers zonder overlast van je aircosysteem. Een split airco systeem met inverter kan je namelijk op de nachtstand zetten waardoor de temperatuur de hele nacht comfortabel blijft! Een split airco systeem onttrekt gemakkelijk vocht uit een warme en klamme ruimte en het is juist dat vocht, wat zorgt voor die vervelende hitte.

Mobiele Airco

Een mobiele airco heeft als grote voordeel dat hij verplaatsbaar is, het is niet nodig een installatie uit te voeren, het is mogelijk om de mobiele airco overdag in de werk/woon ruimte te plaatsen en in de avonduren in de slaapkamer. Wat de mobiele airco wel nodig heeft is een verbinding met buiten, je sluit de luchtslang aan en hangt de slang via een raam naar buiten. Stop de stekker in het stopcontact en geniet van een comfortabel binnenklimaat! Alle mobiele airco’s van VB Klimaattechniek beschikken over een draadloze afstandsbediening, meerdere ventilator snelheden en een timerfunctie/slaaptimer.

Monoblock Airco

Een monoblock airco systeem is een goede keuze wanneer het niet mogelijk of gewenst is om een buitenunit te plaatsen. Het voordeel daarvan is dat er geen leidingen aangelegd hoeven te worden en de installatie dus zeer eenvoudig is, er dienen wel twee gaten door de muur geboord te worden voor de buizen die de luchttoevoer en luchtafvoer regelen. Buiten hoeven er geen aanpassingen gedaan te worden er zullen alleen 2 kleine roosters zichtbaar zijn. Een monoblock airco is een fijn en makkelijk te installeren apparaat waar je geen geluidsoverlast van zult hebben, daarnaast kan de monoblock koelen, verwarmen en ontvochtigen!

retail airconditioning
retail airconditioning

Midea QuickConnect Super DC Inverter

Onze Split Airco’s beschikken over een Plug&Play systeem en worden geleverd met voorgevulde koelleidingen. Een professioneel product met inverter te verkrijgen in 9000 BTU/2,6 kW – 12000 BTU/3,5 kW – 16000 BTU/4,7 kW.

Vraag een offerte aan
Handleiding
Installatie
retail airconditioning

Maiko Monoblock

De Maiko Monoblock airco zonder buitenunit is eenvoudig aan de muur te monteren zonder dat je hiervoor koelleiding en kabels hoeft aan te leggen, de installatie is dus zeer eenvoudig. Buiten zullen er alleen 2 kleine roosters te zien zijn. Te verkrijgen in 9000 BTU/2,6 kW

Vraag een offerte aan
Installatie en handleiding
retail airconditioning

Midea MPPD

Deze mobiele airco is van het topmerk Midea Airconditioning, welke één van de grootste producenten op de wereld is van huishoudelijke producten. Deze Midea mobiele airco’s zijn dan ook tot in de puntjes uitgewerkt tot een compacte, stevige en energiezuinige airco. Te verkrijgen in 2,6 kW / 9000 BTU / 3,5 kW / 1200 BTU

Vraag een offerte aan
Handleiding
 Maiko SM26 Smartcool

Maiko SM26 Smartcool

De Maiko Smartcool airconditioners zijn eenvoudig te plaatsen en te gebruiken mobiele airconditioners. Deze worden ook wel verrijdbare of portable airconditioners genoemd. Met een Maiko Smartcool airco kan je koelen, verwarmen en ontvochtigen. Te verkrijgen in 2,6k kW/9000 BTU

Vraag een offerte aan
Handleiding
 Maiko PC-09KR Perfectcool

Maiko PC-09KR Perfectcool

De Maiko Perfect Cool mobiele airco is makkelijk te plaatsen en te gebruiken, koelen en ontvochtigen zonder dat je hiervoor een ingewikkelde installatie hoeft uit te voeren. Je plaatst de mobiele airco in de te koelen ruimte, sluit de luchtslang aan (met afvoer naar buiten bijv. via een raam) en steekt de stekker in het stopcontact. Diameter van de slang is 15 cm. Te verkrijgen in 9000 BTU/2,6 kW

Vraag een offerte aan
Handleiding
PVC kunststof opstelprofiel voor buitenunit

PVC kunststof opstelprofiel voor buitenunit

De AircoBase opstelprofielen zijn vervaardigd uit loodvrij PVC kunststof in de kleur zwart. De condensor (buitenunit) kan eenvoudig worden vastgezet met behulp van de slide-in rail en de meegeleverde bouten en moeren. Met de AircoBase opstelprofielen plaatst u uw Midea Easy Connect buitenunit eenvoudig op vlakke plaatsen, zoals een plat dak, terras, stoep, etc.

Vraag een offerte aan
 Midea Wandbeugelset MS230

MideaWandbeugelset MS230

Geschikt om de Midea QuickConnect aan de buitenmuur te bevestigen. Robuuste wandbeugels met verstelbare liggers. Compleet geleverd met trillingsrubbers en bevestigingsmaterialen.

Vraag een offerte aan
 Maiko PC-09KR Perfectcool

Siccom condenspomp incl. leidinggoot

De Siccom Flowatch Design condenspompen voor airco’s zijn ontworpen met een flow rate van maximaal 10 kW. Dankzij een speciaal ontworpen bevestigingsplaat is deze condenspomp gemakkelijk en snel te installeren.

Vraag een offerte aan

Split airco met ingebouwde luchtreiniging

Een ionisator brengt een elektrische lading aan op moleculen in de lucht. Hierdoor worden schadelijke, positief geladen ionen (luchtdeeltjes) vervangen door gezonde, negatief geladen ionen (luchtdeeltjes). Het gebruik van een airco met luchtreiniging heeft positieve effecten op je gezondheid. Het maakt de zuurstofopname door het lichaam gemakkelijker en zorgt ervoor dat er minder hestamine (een lichaamseigen stof die een rol speelt binnen het afweersysteem, en o.a. hoest kan veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen. Ook bevordert het gebruik van een airco met luchtreiniging de bloedcirculatie en de werking van de longen.

retail airconditioning