Midea Nederland BV

Wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Midea ontwerpt, ontwikkeld en produceert alle apparatuur in eigen huis. Als eigenaar van een groot aantal toeleveranciers houdt Midea ook de productie van bijvoorbeeld compressoren, ventilatoren en andere componenten in eigen hand.
Bezoek de website van Midea Nederland voor meer informatie

 

BEZOEK WEBSITE

Compleet leveringsprogramma

Midea Nederland B.V.  heeft een compleet assortiment voor de meest uiteenlopende toepassingen op het gebied van luchttechnische installaties; van kleine bedrijfsruimtes, winkels, serverruimtes en horecagelegenheden, tot aan grote kantoren en fabriekshallen. Het gehele leveringsprogramma kent tevens zeer korte levertijden.

Bestellingen

Bestellingen gedaan voor 12:00 uur worden gegarandeerd de volgende dag geleverd, met uitzondering van producten welke niet in voorraad of indien anders overeengekomen. Onze zendingen worden met de grootste zorg verzendklaar gemaakt, en zijn via ons Cargo Office-programma, 24 uur per dag, online van afhaling tot levering te volgen. Desgewenst kunnen wij u op ieder gewenst moment informatie verstrekken over de status van uw zending.

Speciale Ondersteuning

Bij Midea Nederland B.V.  kunnen relaties rekenen op uitgebreide technische en commerciële ondersteuning voor het berekenen en ontwerpen van de installatie en het toepassen van de juiste apparatuur. Door middel van deze overzichtelijke, praktische catalogus, is de apparatuur snel en eenvoudig op te zoeken en kan de juiste calculatie worden gemaakt.

Uitgebreide Service

De professionele service-afdeling van Midea Nederland B.V.  is in de meest uiteenlopende situaties inzetbaar. Bijvoorbeeld voor begeleiding van installatie-werkzaamheden, het in bedrijf stellen van apparatuur, het instrueren en assisteren van monteurs bij eventuele storingen en het maken van onderhoudsprogramma’s.

Midea Airconditioning

MIDEA NEDERLAND

Bij Midea Nederland B.V.  kunnen relaties rekenen op uitgebreide technische en commerciële ondersteuning voor het berekenen en ontwerpen van de installatie en het toepassen van de juiste apparatuur.
Midea Airconditioning

Klantgerichte aanpak

Als leverancier van apparatuur voor complete luchtbehandelingsinstallaties, onderscheidt Midea Nederland BV zich door een klantgerichte benaderingswijze. De perfecte service, de uitstekende technische ondersteuning en een gunstig prijsniveau, zijn zaken die kenmerkend zijn voor Midea Nederland BV. Het maakt haar een betrouwbare partner voor zowel de adviseur als de installateur. Door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen is de geleverde apparatuur degelijk en bijzonder betrouwbaar.

Midea Airconditioning

Groot in industriële toepassing

In totaal levert Midea jaarlijks 33 miljoen sets airconditionings-apparaten. Midea is daarnaast één van ‘s werelds toonaangevende producenten van industriële koelmachines in zowel standaard als special made configuratie. Met export naar meer dan 150 landen en een totaal aantal medewerkers van meer dan 126.000 is Midea toonaangevend in de wereld van industriële producten.

Offerte aanvragen

Is de ruimte goed geisoleerd?
 Ja Nee

Voeg een situatieschets toe in gif/png/jpg of jpeg. Toegestaan limiet: 10000000kb