Luchtbehandeling & Warmteterugwinning

Midea Nederland BV levert duurzame, innovatieve oplossingen voor luchtbehandeling en warmteterugwinning, voorzien van de laatste technieken en tal van uitbreidingsmogelijkheden. Daardoor zijn onze producten klaar voor een schonere, gezondere toekomst! Bezoek de website van Midea Nederland voor meer informatie over de producten.
Bezoek website

Uw partner voor een schone en gezonde toekomst

Gebouwen worden steeds beter geisoleerd, energiezuiniger én voorzien van de nieuwste vormen van communicatie. Om hierbij de juiste installaties toe te passen houdt VB Klimaattechniek rekening met de wensen van de gebruiker, het gebruik van fossiele brandstoffen én met de effecten op de toekomst. VB Klimaattechniek heeft een breed assortiment aan hoog rendement warmteterugwinunits, welke bijdragen aan een zeer energiezuinige werking van uw installatie en een optimaal comfort in de ruimtes.

De hoog rendement warmteterugwinunits maken gebruik van een gescheiden tegenstroom platenwisselaar. Hierdoor komen de toevoer- en retoursluchtstromen niet met elkaar in aanraking en is er geen overdracht van geuren, bacteriën en andere mogelijke schadelijke stoffen. Door gebruik te maken van deze hoog rendement gescheiden platenwisselaar wordt een optimaal thermisch rendement van meer dan 90% behaald! In combinatie met de standaard energiezuinige gelijkstroommotoren, heeft u een installatie met een zeer laag energieverbruik en een zo hoog mogelijk effectief rendement. Alle hoog rendement warmteterugwinunits van VB Klimaattechniek zijn volledig bedraad en voorzien van complete regeling en besturing met klokprogramma, oftewel ‘plug and play’. Tevens is het mogelijk de installatie te beheren via het ModBus protocol, waar ter wereld u ook bent! Lees hieronder meer over het ModBus protocol

Aanzienlijke besparing

Op totale installatie voor ventilatie, koeling en verwarming!

Communicatie via internet

De nieuwste feature op het gebied van regeltechniek voor warmteterugwinunits is het bedienen en uitlezen op afstand via een internetverbinding. De warmteterugwinunit is met de TAC5 TCP/IP module via internet te bereiken door met een computer naar een ip-adres te surfen. Met de uitgebreidere TAC5 GPRS module in combinatie met een (prepaid) simkaart is het zelfs mogelijk om bij een storing automatisch een SMS te ontvangen. U krijgt via internet volledige toegang tot de TAC5 regeling: configureren, controleren, beheren en de ingestelde parameters op het scherm weergeven. Het is allemaal mogelijk!

Aansluiting op een gebouwbeheersysteem

Met de TAC5 technologie is het mogelijk om warmteterugwinunits via MODBUS te koppelen in een gebouwbeheersysteem. Dankzij de MODBUS conversietabel is het mogelijk om de luchtgroep te configureren, controleren, beheren én de ingestelde parameters weer te geven.