logo_vb_2006-converted

 

Welkom op de nieuwe website van VB Klimaattechniek! Een overzichtelijke website met informatie over het gehele aanbod. Mocht je opzoek zijn naar aanvullende informatie is het mogelijk onze andere websites te bezoeken, gecategoriseerd per productgroep:

 

Midea Airconditioning -> www.midea-nederland.nl

Luchtbehandeling & warmteterugwin -> www.midea-nederland.nl

Zwembadwarmtepomp -> www.zwembadwarmtepomp.nl

Retail Airconditioning -> alle informatie op deze website te vinden

 

Mocht u graag in contact komen kunt u hier informatie over vinden op de contact pagina. Wij hopen dat u de nieuwe website overzichtelijk vindt en indien er iets verbeterd kan worden horen wij dat ook graag!

 

Veel plezier met het surfen op de nieuwe website.

 

Groet,

Team VB Klimaattechniek